2018 yılını bolca örgü örerek kapattık. 2019 yılında da birçok örgü modelini denemeyi diliyoruz.
Sizler için fenomenlere 2018 örgü trendleri neydi ve 2019 örgü trendleri ne olabilir diye sorduk ve cevaplara göre videoları derledik.
Hem biraz dedikodu hem de bolca örgü içerikli bu yazıya buyurun o zaman başlayalım!
Lenorecrochet
2018’in en trend örgüsü baloncuklu hırkalar ve yine tığ ile yapılan kabartmalı modeller oldu. Bunun yanı sıra örgüde saçaklı modeller ve hanım dilendi bey beğendi motifli işleri sıkça gördük ve sevdik.
Örgüye olan ilginin artmasıyla birlikte, 2019’da daha kalın yünlerle yapılan ve kısa sürede tamamlanabilen modellerin damga vuracağını tahmin ediyorum 🤗
Goccias
Bence 2018 örgü trendi uyumsuzların uyumuydu… Gerek renkler, gerekse ipler… İncelik-kalınlık, renkler yakışır yakışmaz demeden karıştırıp ortaya çıkardığımız salaş hırkalar, kazaklar ve evimizi süsleyen dekoratif patchwork motifli battaniyeler… Özellikle etnik tarz oluştururken ortaya çıkan güzellikler.
2019’da salaş, motifli, patchwork kazak ve hırkalar trend olmaya devam edecektir.
İlginiz için teşekkür ediyorum, mutlu yıllar dilerim🍀
Duyguturgok
2019’a file çantalar ve makrome damga vuracak!
Minervashand
Merhaba 😊 2018 örgü trendi incir modeli hırka ve kazaklardı bence.
2019 içinse henüz bir fikrim yok ne yazık ki 😅 biz anlayamadan trend kendisini ortaya çıkarıyor ve bir anda kendimizi içinde buluyoruz.
Serapileelsanatlari
Merhaba sanırım en çok dev yünler ve makrome işleri trend oldu.
2019’da pamuklu makromenin tüm kalınlıkları tutulacak gibi sevgiler 😍😍🤗
Kediperiatolyesi
Merhaba😊 2018 yılı içerisinde sanırım eskiye ait motif ve modellerin güncellenerek hayatımıza geri dönmesi oldu. Mesela ahududu modeli hırkalar ya da granny square motiflerinden oluşan kazak, hırkalar ve battaniyeler… Tekstil ürünlerinde daha fazla el örgüsüne yer verilmeye başladı. Bohem ve vintage tarzı hayatımıza geri dönüyor.
2019 yılı içerisinde daha fazla el emekleri içeren ürünler hayatımıza dahil olacak. Tığ ve şiş örgüsü artık ileri yaş için oyalanma aktivetisinden çıktı ve genç nesil hobi olarak hayatlarına entegre etmeye başladı. Özellikle ekonomi ve çevresel etkilerden dolayı artık yaşamlarımıza geri dönüşüm içerikli güncellenmiş kıyafetler yer alacak diye düşünüyorum.
Smilenaworld
2018 yazı örgü etek ve elbiseler inanılmaz modaydı. Özellikle plaj modasında örgü elbiseler adeta yarıştaydı. Birçok ünlü de bu modaya uydu. Artık her sezon bolca örgü görebiliyoruz. Kışa gelecek olursak tabii ki hırka (özellikle granny square) yine çok moda!
2019’a gelecek olursak bence bu yaz file çantalar, ki geçen yaz da modaydı, bolca göreceğiz gibi. Artık tüm ünlü markalar da minik örgü detaylar kullanmaya başladı. Bir örgüsever olarak bu beni çok mutlu ediyor. Birçok takipçim vitrinlerde gördükleri örgü projeleri benimle paylaşıyor. Siz yaparsınız diye. Evet yaparım seve seve, örgü benim için bir tutkudur!
Sirinorgucu
2018 trendi bence kabartma yapraklı, baloncuklu modellerdi.
2019’da saç örgüleri ve pullu payetli modellerin yılı olacak diye düşünüyorum.
Ulfetdemir
Belki de ben amigurumi ile ilgilendiğim için mi öyle düşünüyorum bilmiyorum ama bence 2018’in trendi örgü oyuncaklardı ve çeşitler artık çok arttı.
2019’da da öyle olacak diye düşünüyorum. Amigurumi hayatımıza daha da girecek ve neredeyse gerçeğe yakın oyuncaklar yapılacak 🤗
Örgü dolu bir sene dileriz!
Banagörede bu senenin trendi benimde severek ördüğüm ahududu modeli bu sayfanın örgü severlere çok şey katacağına inanıyorum örgü sevenleri buluşturan bu sayfaya Teşekkürler ☺
[…] Source link […]